Fatima KacharOver ons

Onze visie.

‘‘Vermijd industrieel bewerkte verzorgings-voedingsproducten’’

Met deze visie willen wij iedereen overtuigen dat het gebruik van natuurlijke ingrediënten effectieverduurzamer en betaalbaarder is dan synthetische varianten.

Gangbare cosmetica en huishoudelijke producten bevatten vaak giftige stoffen. Dit zorgt er voor dat de lucht vervuild raakt, giftige stoffen zich opbouwen in het lichaam.

Fatima Kachar is dan ook een online shop met natuurlijke supplementen, beauty en cosmetica producten, die we persoonlijk hebben geselecteerd.

We gebruiken vrijwel dagelijks producten voor huid en haar. Producten waarvan we vaak niet weten wat er nu precies inzit. Producten waar we blindelings vanuit gaan dat het wel goed zal zitten.

Tegelijkertijd wordt er in niet-westerse culturen veel dichter bij de natuur geleefd en gebruikt de lokale bevolking vaak al eeuwenlang producten van de natuur. Producten die niet zijn bewerkt en waar niets extra’s aan wordt toegevoegd. Bovendien, bevatten de natuurlijke ingrediënten veel vitaminen en andere bijzondere eigenschappen die goed zijn voor je huid en haar.

Wij houden ons voornamelijk bezig met het verspreiden van informatie omtrent gezondheid en focussen ons op de verkoop van natuurproducten.

Fatima Kachar